Τρόποι αποστολής

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με courier με δική σας χρέωση (5 Ευρώ). Συνεπώς, θα παραλάβετε τα προϊόντα εντός 1 – 2 εργασίμων ημερών.
Για αγορές άνω των 70 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στέλνεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εκτέλεση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
Σε αυτήν την περίπτωση:
α. Συσκευάζετε το προϊόν (αν είναι δυνατόν το βάζετε στην ίδια συσκευασία της courier) ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
β. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
γ. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-2814219, είτε μέσω e-mail στο info@lampiris.gr

Share this Post!

0 Comment

Leave a Comment